top of page

Sun, 13 Mar

|

Café Loft Den Haag

Workshop Loslaten: Voor een Lichter Bestaan

Een dag om stil te staan bij datgene wat je los wilt laten, om daarna verder te kunnen. Een liefde die niet wederzijds is, een broer/zus die je niet meer spreekt, een droom die je had, verwachtingen van je ouders, een carrière-pad dat niet wil lukken, of iets kleins zoals een vervelend gesprek...

Registration is closed
See other events
Workshop Loslaten: Voor een Lichter Bestaan
Workshop Loslaten: Voor een Lichter Bestaan

Time & Location

13 Mar 2022, 13:00 – 17:30

Café Loft Den Haag, Pomonaplein 49A, 2564 XS Den Haag, Nederland

About the event

Loslaten is soms moeilijk. Een liefde die niet wederzijds is, een geliefde die er niet meer is, een familielid die je al jaren niet hebt gesproken, een droom die je had, verwachtingen van je ouders die je niet waar kunt maken, een carrière-pad dat niet wil lukken, of iets kleins zoals een gesprek dat anders verliep dan je hoopte. Een dag om erbij stil te staan om zodoende verder te kunnen gaan.  

Loslaten is aanvaarden van de dingen zoals ze zijn. Het is een onlosmakelijk onderdeel van ons bestaan. Eigenlijk zijn we continu aan het loslaten, anders zouden wij niet kunnen veranderen en verder kunnen komen. Maar als het op specifieke thema's aankomt, die emotioneel dichtbij ons hart liggen, dan lijken wij ons oneindig vast te kunnen klampen aan pijn, verdriet en teleurstelling. Steeds opnieuw gaan we (in gedachten) van hoop naar wanhoop en ervaren wij het verdriet. Soms is het overweldigend en trekt het alle energie uit ons lijf. De andere kant op kijken is geen optie. Dat heb je al geprobeerd. 

In deze workshop gaan we het samen voorzichtig verkennen. We gaan ermee aan de slag om tot inzicht te komen welke diepere thema's het in jou raakt en hoe je het perspectief kunt veranderen. Door middel van liefdevolle begeleiding, veilige omgeving en groep, met veel zelfzorg en aandacht voor je lichaam en geest, helpen wij jou om stappen te zetten om los te laten en op te gaan naar een lichter bestaan. 

Wat kun je verwachten:

 • Meditatie
 • Schrijfoefeningen
 • Uitwisseling in de groep
 • Lichamelijke oefeningen
 • Theoretisch kader
 • Gedichten & verhalen

Deze workshop is een initiatief van Gaula van "Not Another Coaching Company" in samenwerking met Foekje Kingma van "Verbindende Ondernemen" 

Tickets

 • Workshop Loslaten

  €90.00
  Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page