Het oppervlak aanraken

Calendar

Scroll Down

 • Vanuit Innerlijke Stilte
  Sun, 04 Sept
  Den Haag
  Een stiltedag vol begeleide mindfulness meditaties. Deze dag kan enorm ondersteunend zijn als je met een dilemma zit of als je richting zoekt over de volgende stappen in je leven. Het kan echter ook een dag zijn om simpelweg tot rust te komen en je meditatie verdieping te bieden.
  Share
 • Mindfulness 8-weekse Training (MBSR)
  Sun, 11 Sept
  Den Haag
  Als nooit tevoren is het nu belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Dat je leert om ontspannen om te gaan met stress en ongemakken in je leven. Dat je het onderscheid leert tussen échte ontspanning en je mobiel pakken. Dat je oefent met het landen in je lichaam en innerlijke rust te cultiveren.
  Share
 • Mindful Eten
  Fri, 21 Oct
  Den Haag
  Leer in deze workshop over de verschillende soorten honger en ontdek jouw patronen met eten. Ontdek wat mindful eten inhoudt en hoe het jouw verhouding tot voedsel gezonder kan maken door meer bewustzijn te creëren in de ervaring van het eten en alles wat er omheen zit.
  Share
 • Genieten voor Thuisblijvers
  Sun, 31 Jul
  Den Haag
  Voor de thuisblijvers een ochtendsessie van mindfulness meditatie, ademhalingsoefeningen, rust en speelse oefeningen voor zelfontwikkeling in een groep fijne mensen. Bij mooi weer lekker buiten in het park op een matje en anders binnen. Na afloop kun je aanhaken op koffie/thee of een lunch samen.
  Share
 • Training "Hart voor Jezelf" (6 sessies)
  Fri, 17 Jun
  Rooseboomstraat 47
  Deze training is om beter voor jezelf te zorgen door stil te staan, te ontspannen en jezelf te verdiepen in je innerlijke wereld. Je te verbinden met je drijfveren, verlangens en angsten. Deze behoeften te herkennen en vanuit het hart, liefdevol met jezelf en anderen erover te communiceren.
  Share
 • Mindfulness 8-weekse training (Nederlands)
  Fri, 22 Apr
  Den Haag
  Als nooit tevoren is het nu belangrijk dat je mild voor jezelf bent. Dat je goed voor jezelf zorgt. Leer te ontspannen in je eigen lichaam, innerlijke vrede te cultiveren met alles wat er in jou leeft. In het moment kunnen zijn en kunnen genieten van al het mooie. Mindfulness is de sleutel.
  Share
 • Workshop Loslaten: Voor een Lichter Bestaan
  Sun, 13 Mar
  Café Loft Den Haag
  Een dag om stil te staan bij datgene wat je los wilt laten, om daarna verder te kunnen. Een liefde die niet wederzijds is, een broer/zus die je niet meer spreekt, een droom die je had, verwachtingen van je ouders, een carrière-pad dat niet wil lukken, of iets kleins zoals een vervelend gesprek...
  Share
 • Krijger Kracht
  Sun, 31 Oct
  Nikkelstraat 51
  Doelen bepalen, doelen halen
  Share
Gaula_Khaldoun127_edited_edited_edited.jpg

CONTACT ME

Bedankt voor je bericht!

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black LinkedIn Icon