top of page

Tue, 21 Feb

|

Den Haag

Wekelijkse Meditatie Avond

Om je mindfulness beoefening te ondersteunen en jezelf te verzekeren dat je minimaal 1 x per week de aandacht naar binnen keert en de tijd neemt voor jezelf, geef ik deze wekelijkse meditatie avond. Je kunt online of live deelnemen.

Registration is closed
See other events
Wekelijkse Meditatie Avond
Wekelijkse Meditatie Avond

Time & Location

21 Feb 2023, 19:30 – 21:15

Den Haag, Rooseboomstraat 47, 2593 PB Den Haag, Nederland

About the event

Je hebt een Mindfulness MBSR-training gevolgd of elders in aanraking gekomen met meditatie. Je wilt graag vasthouden wat je geleerd hebt. Je hebt ervaren wat meditatie je kan brengen aan focus, rust, acceptatie, inzicht, kalmte. Je probeert van meditatie een gewoonte te maken maar het lukt niet zo goed als je in je eentje moet oefenen. De discipline ontbreekt, er is geen geschikte plek in huis waar je rustig kunt zitten, of er is altijd iets anders wat prioriteit krijgt. De dagen en weken denderen intussen voort en de aandacht voor jezelf is steeds verder te zoeken. Spanning stapelt op in je lijf en geest.  

Speciaal voor jou, heb ik deze meditatie avond in het leven geroepen. Door elke week deze meditatie avond op je agenda te hebben staan, verzeker je jezelf dat je in ieder geval één keer per week de tijd gaat nemen om stil te staan en de aandacht naar binnen te keren. Een kleine beurt voor je emotionele en psychologische welzijn. Je creëert een eiland van rust in je hectische week. Een avondje samen mediteren, bij de adem zijn en tot rust komen. 

Door samen te oefenen in een groep is de kracht van de meditatie het allergrootst. Het mooiste is als je de sessie live kunt bijwonen. 

Er staan op dit moment alleen data voor januari en februari gepland. Het idee dat dit cyclus doorgaat in de maanden die erop volgen, altijd op dinsdagavond.

Locatie:

 • Rooseboomstraat 47, Den Haag

Tarieven:

1 sessie: €20

Abonnementen:

1 maand (4 sessies): €65 (per sessie €16,50)

2 maanden (8 sessies): €120 (per sessie €15)

Trainer

Deze MBSR-training zal begeleid worden door Gaula Shehadeh. Gaula heeft de hoogste graad in mindfulness certificering (categorie 1) en is een VMBN-geregistreerde trainer en heeft tevens vele jaren van intensieve meditatie en retraite ervaring vanuit haar Boeddhistische achtergrond. Zij wordt vaak omschreven als down-to-earth, wijs, mild met een vleugje humor.

Tickets

 • Een meditatie avond: 1 sessie

  €20.00
  Sale ended
 • Abonnement 1 maand (4 sessies)

  €65.00
  Sale ended
 • Abonnement 2 maand (8 sessies)

  €120.00
  Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page