top of page

Fri, 27 Jan

|

Den Haag

Training Hart voor Jezelf (6 sessies)

Deze training is om beter voor jezelf te zorgen door stil te staan, te ontspannen en jezelf te verdiepen in je innerlijke wereld. Je te verbinden met je drijfveren, verlangens en angsten. Deze behoeften te herkennen en vanuit het hart, liefdevol met jezelf en anderen erover te communiceren.

Registration is closed
See other events
Training Hart voor Jezelf (6 sessies)
Training Hart voor Jezelf (6 sessies)

Time & Location

27 Jan 2023, 09:15 – 11:45

Den Haag, Rooseboomstraat 47, 2593 PB Den Haag, Nederland

About the event

Van alle relaties, is de relatie met jezelf het allerbelangrijkst want met jezelf zul je immers oud moeten worden. Dat begint dus met goed voor jezelf zorgen. Gezond eten en genoeg slapen natuurlijk, maar ook jezelf toestemming geven om stil te staan. Goed voor jezelf zorgen is naast gezond eten en genoeg slapen ook jezelf toestemming geven om stil te staan. Stilstaan om te kunnen ontspannen en om je te verdiepen in je innerlijke wereld. Je verbinden met je drijfveren, dromen en verlangens, je angsten. Dit zal jou duidelijkheid geven over waarom je bepaalde keuzes maakt. Wat je nu nodig hebt en hoe je beter voor jezelf zou kunnen zorgen bijvoorbeeld.

De weg van zelfkennis, zelfreflectie en zelfverbinding is een spiritueel pad dat leidt tot universele waarheden. Niet op een zweverige manier maar door innerlijke wijsheid. Wijsheid die onlosmakelijk verbonden is met compassie. Het pad van spirituele ontwikkeling begint altijd met jezelf. Marshall Rosenberg, de grondlegger van Geweldloze Communicatie, kwam tot de conclusie dat conflicten tussen mensen en in de wereld diep geworteld zijn in onze taal en manier van communiceren. Het begint bij hoe je met jezelf spreekt: welke subtiele zelfoordelen zijn er, welk beeld heb je van jezelf, hoeveel geduld heb je met jezelf en hoe helder heb je wat er in jou leeft? Dat is het begin van alles wat je doet, wat jou drijft, hoe je je ervaring interpreteert en hoe je jezelf manifesteert in de wereld.

Programma

Gedurende deze training gaan we in 6 sessies van 2,5 uur aandacht geven aan essentiële thema’s met betrekking tot zelfverbinding. Dat doen wij aan de hand van ademhalingsoefeningen, ontspannende mindfulness meditaties en geweldloze communicatie oefeningen.

Herken je je in een aantal van onderstaande behoeften? Meld je dan aan, deze training is dan echt iets voor jou:

 • Aandacht voor jezelf: rust en meditatie, uit je hoofd stappen en in je lijf komen.
 • Pas op de plaats nemen: inventariseren waar sta ik, wat wil ik.
 • Hoe praat ik met mezelf: oordelende stemmen herkennen en vertalen.
 • Spreken uit authenticiteit: wat als ik eerlijk ben naar mezelf en anderen, wat zou ik willen zeggen en hoe kan ik dat liefdevol zeggen?
 • Grenzen aangeven: hoe kan ik nee zeggen.
 • Vieren & rouwen: de balans opmaken met dankbaarheid voor alles wat er is.

Data:

Vrijdagochtend 09.15 - 11.45 uur:

 • Vrijdag 27 januari 2023
 • Vrijdag 3 februari 2023
 • Vrijdag 10 februari 2023
 • Vrijdag 17 februari 2023
 • Vrijdag 24 februari 2023
 • Vrijdag 3 maart 2023

Kosten:

Deze training van 6 sessies van 2,5 uur kost € 30,00 per sessie, in totaal € 180,00 (vrijgesteld van BTW, er komt niets meer boven op dit bedrag)

Locatie:

Rooseboomstraat 47, Den Haag

Trainer

Deze training zal begeleid worden door Gaula Shehadeh. Gaula heeft de hoogste graad in mindfulness certificering en is trainer in geweldloze communicatie. Zij wordt vaak omschreven als down-to-earth, ervaren en mild met een vleugje humor. Kijk ook verderop op de website naar wat voorgaande klanten hebben gezegd of klik op de Google reviews. Als je vragen hebt, neem gerust contact op via info@notanother.nl of bel 06-24234694

Aanmelden

Meld je snel aan, er is slechts plek voor 8 deelnemers.

Tickets

 • Hart voor Jezelf (6 sessies)

  €180.00
  Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page