top of page

Sat, 19 Feb

|

Den Haag

Mindfulness Nano-Retraite

Je hebt eerder een mindfulness training gevolgd maar lange tijd weinig mee gedaan en wil je het weer oppakken? Of heb je kort geleden de training afgerond en wil je het juist onderhouden en verdiepen? Kom naar deze nano-retraite!

Registration is closed
See other events
Mindfulness Nano-Retraite
Mindfulness Nano-Retraite

Time & Location

19 Feb 2022, 12:30 – 18:30

Den Haag, Pomonaplein 49A, 2564 XS Den Haag, Nederland

About the event

Je hebt eerder een mindfulness training gevolgd maar lange tijd weinig  mee gedaan en wil je het weer oppakken? Of heb je kort geleden de training afgerond en wil je het juist onderhouden? Dan is het fijn om deze nano-retraite te grijpen als opfrismoment of om juist de verdieping te zoeken. 

Deze Nano-Retraite is een uitstekende gelegenheid om de diepte in jezelf op te zoeken. Je komt hier letterlijk tot stilstand waardoor je helderheid kunt krijgen over wat er allemaal in jou op dit moment aanwezig is. Wat er in je leeft.

Deze dag wordt in stilte doorgebracht. Er is al zoveel geluid om ons heen: het verkeer, de bouw-werkzaamheden van je buurman, je telefoon die afgaat of notificaties geeft, de radio, de computer, je collega's, noem het maar op. Daarnaast zijn er nog eens geluiden van je gedachten of muziek dat in je hoofd zit. Op deze dag kom je tot stilstand. Even aan de oever van je leven zitten om de kolkende rivier van je leven van een afstandje te aanschouwen. Er mogen zijn zonder iets te hoeven doen. Adem na adem, er zijn. 

Er wordt op deze dag geoefend met meditaties bekend uit het Mindfulness-Based Stress Reduction programma van Jon Kabat-Zinn. Deze worden begeleid door Gaula Shehadeh, categorie 1 mindfulness trainer. 

Uiteraard zijn er voldoende pauzes tussendoor en is er altijd de mogelijkheid om met de trainer te communiceren als het nodig is. Meer praktische informatie zal op de dag zelf worden gegeven. 

Wat neem je mee?

Er zijn yogamatten en kussens beschikbaar, daarnaast is er een deken te krijgen, mocht je dat fijn vinden. Als je zelf een favoriete meditatiekussen hebt of een meditatiebankje, neem deze gerust mee. In de pauze is er koffie/thee maar mocht je het willen, kun je zelf een fles water meenemen. Als je niet graag op sokken loopt, kun je pantoffels meenemen om te dragen voor extra comfort. Zorg tijdens deze retraite goed voor jezelf.

Tickets

  • Mindfulness Nano-Retraite

    €50.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page