top of page

Wed, 10 Apr

|

Den Haag

Hart voor Jezelf (3 sessies)

Je bent altijd voor iedereen aan het zorgen, maar wanneer kom je toe aan jezelf? Je mag best eens meer hart hebben voor jezelf! Hier vind je 3 sessies vol ontspanning, zelfverbinding en communicatie-oefeningen om beter inzicht te krijgen in wat je voelt, waarom je dat voelt en wat je nodig hebt.

Registration is closed
See other events
Hart voor Jezelf (3 sessies)
Hart voor Jezelf (3 sessies)

Time & Location

10 Apr 2024, 09:00 – 12:00

Den Haag, Rooseboomstraat, Den Haag, Netherlands

About the event

Van alle relaties, is de relatie met jezelf het allerbelangrijkst want met jezelf zul je immers oud moeten worden. Dat begint dus met goed voor jezelf zorgen. Gezond eten en genoeg slapen natuurlijk, maar ook jezelf toestemming geven om stil te staan. Goed voor jezelf zorgen is naast gezond eten en genoeg slapen ook jezelf toestemming geven om stil te staan. Stilstaan om te kunnen ontspannen en om je te verdiepen in je innerlijke wereld. Je verbinden met je drijfveren, dromen en verlangens, je angsten. Dit zal jou duidelijkheid geven over waarom je bepaalde keuzes maakt en wat je daarbij voelt. En wat je nu nodig hebt en hoe je beter voor jezelf zou kunnen zorgen bijvoorbeeld.

De weg van zelfkennis, zelfreflectie en zelfverbinding is een spiritueel pad dat leidt tot universele waarheden. Niet op een zweverige manier door innerlijke wijsheid. Wijsheid die onlosmakelijk verbonden is met compassie. Het pad van spirituele ontwikkeling begint altijd met jezelf. Marshall Rosenberg, de grondlegger van Verbindende Communicatie, ook wel Geweldloze Communicatie genoemd, kwam tot de conclusie dat conflicten tussen mensen en in de wereld diep geworteld zijn in onze taal en manier van communiceren. Het begint bij hoe je met jezelf spreekt: welke subtiele zelfoordelen zijn er, welk beeld heb je van jezelf, hoeveel geduld heb je met jezelf en hoe helder heb je wat er in jou leeft? Dat is het begin van alles wat je doet, wat jou drijft, hoe je je ervaring interpreteert en hoe je jezelf manifesteert in de wereld.

Programma

Gedurende deze training gaan we in 3 sessies van 3 uur aandacht geven aan essentiële thema’s met betrekking tot zelfverbinding. Dat doen wij aan de hand van ademhalingsoefeningen, ontspannende mindfulness meditaties en Verbindende Communicatie oefeningen.

De volgende thema's komen aan bod:

 1. Aandacht voor jezelf: rust en meditatie, uit je hoofd stappen en in je lijf komen.
 2. Pas op de plaats nemen: inventariseren waar sta ik, wat wil ik.
 3. Hoe praat ik met mezelf: oordelende stemmen herkennen en vertalen.
 4. Spreken uit authenticiteit: wat als ik eerlijk ben naar mezelf en anderen, wat zou ik willen zeggen en hoe kan ik dat liefdevol zeggen?
 5. Grenzen aangeven: hoe kan ik nee zeggen.
 6. Vieren & rouwen: de balans opmaken met dankbaarheid voor alles wat er is.

Data:

Woensdagochtend van 09.00-12.00 uur

 1. Woensdag 10 april
 2. Woensdag 15 mei
 3. Woensdag 19 juni

Kosten:

Deze training van 3 sessies van 3 uur is een investering van in totaal € 200,00.

Deelnemers:

Maximiaal 8 deelnemers voor deze sessies. 

Locatie:

Rooseboomstraat 47 in Den Haag

Taal:

Nederlands 

Trainer:

Deze training zal begeleid worden door Gaula Shehadeh. Gaula heeft de hoogste graad in mindfulness certificering en is trainer in geweldloze communicatie, ook wel verbindende communciatie genoemd. Zij wordt vaak omschreven als down-to-earth, ervaren en mild met een vleugje humor. Kijk ook verderop op de website naar wat voorgaande klanten hebben gezegd of klik op de Google reviews. Als je vragen hebt, neem gerust contact op via info@notanother.nl of bel 06-24234694

Aanmelden:

Meld je je aan via de website.

Tickets

 • Hart voor Jezelf - Training

  €200.00

Total

€0.00

Share this event

bottom of page