top of page

Fri, 13 May

|

Den Haag

Gratis proefles "Hart voor jezelf"

In deze proefles gaan we in op het thema zelfzorg. Er is veel ruimte voor ontspanning door middel van ademhalingsoefeningen en mindfulness meditatie. Daarnaast ga je verkennen welke gevoelens en behoeften er op dit moment in jou leven en hoe je deze kunt vertalen in een concreet verzoek aan jezelf.

Registration is closed
See other events
Gratis proefles "Hart voor jezelf"
Gratis proefles "Hart voor jezelf"

Time & Location

13 May 2022, 09:30 – 12:00

Den Haag, Rooseboomstraat, 2593 PB Den Haag, Nederland

About the event

Op vrijdag 13 mei geef ik een gratis proefles weg. In deze proefles gaan we in op het thema zelfzorg. Er is veel ruimte voor ontspanning door middel van ademhalingsoefeningen en mindfulness meditatie. Daarnaast ga je verkennen welke gevoelens en behoeften er op dit moment in jou leven en hoe je deze kunt vertalen in een concreet verzoek aan jezelf. 

Aan het eind van deze proefles:

 • Voel je meer ontspanning
 • Heb je meer helderheid over wat er op dit moment in jou leeft
 • Heb je meer vocabulaire geleerd om gevoelens en behoeften te uiten
 • Heb je een concreet verzoek opgesteld om jouw behoefte te vervullen
 • Heb je leuke mensen ontmoet en een inspirerende ochtend gehad

De proefles staat op zichzelf en biedt tegelijk een mooie introductie op de onderstaande training. Het is daarom een leuke manier om kosteloos een kwalitatief hoogwaardige workshop mee te maken en te kijken of de rest van de training wat voor jou zou kunnen zijn. Er zijn verder geen verplichtingen verbonden bij de deelname aan de proefles. Zie hieronder meer informatie over de training.

Inhoud training (6 sessies)

Van alle relaties, is de relatie met jezelf het allerbelangrijkst want met jezelf zul je immers oud moeten worden. Dat begint dus met goed voor jezelf zorgen. Gezond eten en genoeg slapen natuurlijk, maar ook jezelf toestemming geven om stil te staan. Goed voor jezelf zorgen is naast gezond eten en genoeg slapen ook jezelf toestemming geven om stil te staan. Stilstaan om te kunnen ontspannen en om je te verdiepen in je innerlijke wereld. Je verbinden met je drijfveren, dromen en verlangens, je angsten. Dit zal jou duidelijkheid geven over waarom je bepaalde keuzes maakt. Wat je nu nodig hebt en hoe je beter voor jezelf zou kunnen zorgen bijvoorbeeld.

De weg van zelfkennis, zelfreflectie en zelfverbinding is een spiritueel pad dat leidt tot universele waarheden. Niet op een zweverige manier door innerlijke wijsheid. Wijsheid die onlosmakelijk verbonden is met compassie. Het pad van spirituele ontwikkeling begint altijd met jezelf. Marshall Rosenberg, de grondlegger van Geweldloze Communicatie, kwam tot de conclusie dat conflicten tussen mensen en in de wereld diep geworteld zijn in onze taal en manier van communiceren. Het begint bij hoe je met jezelf spreekt: welke subtiele zelfoordelen zijn er, welk beeld heb je van jezelf, hoeveel geduld heb je met jezelf en hoe helder heb je wat er in jou leeft? Dat is het begin van alles wat je doet, wat jou drijft, hoe je je ervaring interpreteert en hoe je jezelf manifesteert in de wereld.

Programma

Gedurende deze training gaan we in 6 sessies van 2,5 uur aandacht geven aan essentiële thema’s met betrekking tot zelfverbinding. Dat doen wij aan de hand van ademhalingsoefeningen, ontspannende mindfulness meditaties en geweldloze communicatie oefeningen.

Herken je je in een aantal van onderstaande behoeften? Meld je dan aan, deze training is dan echt iets voor jou:

 1. Aandacht voor jezelf: rust en meditatie, uit je hoofd stappen en in je lijf komen.
 2. Pas op de plaats nemen: inventariseren waar sta ik, wat wil ik.
 3. Hoe praat ik met mezelf: oordelende stemmen herkennen en vertalen.
 4. Spreken uit authenticiteit: wat als ik eerlijk ben naar mezelf en anderen, wat zou ik willen zeggen en hoe kan ik dat liefdevol zeggen?
 5. Grenzen aangeven: hoe kan ik nee zeggen.
 6. Vieren & rouwen: de balans opmaken met dankbaarheid voor alles wat er is.

Data:

Vrijdagochtend 09.30 - 12.00 uur:

 1. Vrijdag 17 juni
 2. Vrijdag 24 juni
 3. Vrijdag 1 juli
 4. Vrijdag 15 juli
 5. Vrijdag 2 september
 6. Vrijdag 9 september

Kosten:

Deze training van 6 sessies van 2,5 uur kost € 25,00 per sessie, in totaal dus € 150,00. (vrijgesteld van BTW).

Locatie:

Deze is nog nader te bepalen. Het zal in ieder geval in Den Haag of Leiden zijn.

Trainer:

Deze training zal begeleid worden door Gaula Shehadeh. Gaula heeft de hoogste graad in mindfulness certificering en is trainer in geweldloze communicatie. Zij wordt vaak omschreven als down-to-earth, ervaren en mild met een vleugje humor. Kijk ook verderop op de website naar wat voorgaande klanten hebben gezegd of klik op de Google reviews. Als je vragen hebt, neem gerust contact op via info@notanother.nl of bel 06-24234694

Aanmelden:

Meld je aan op https://nl.notanother.nl/event-details/training-hart-voor-jezelf 

Tickets

 • Gratis proefles

  Proefles "Hart voor jezelf"

  €0.00
  Sold Out

This event is sold out

Share this event

bottom of page