top of page

Sun, 31 Jul

|

Den Haag

Genieten voor Thuisblijvers

Voor de thuisblijvers een ochtendsessie van mindfulness meditatie, ademhalingsoefeningen, rust en speelse oefeningen voor zelfontwikkeling in een groep fijne mensen. Bij mooi weer lekker buiten in het park op een matje en anders binnen. Na afloop kun je aanhaken op koffie/thee of een lunch samen.

Registration is closed
See other events
Genieten voor Thuisblijvers
Genieten voor Thuisblijvers

Time & Location

31 Jul 2022, 09:30 – 12:00

Den Haag, Bezuidenhout, Den Haag, Nederland

About the event

De zomer is een prachtige tijd van het jaar. De bomen zijn groen, de zon schijnt vaker, mensen zijn vrolijker en de stad is half leeg. Er zijn geen files op de snelweg en de rijen bij de kassa zijn flink ingeslonken.

Terwijl onze stadgenoten met geoliede lijven aan het badderen zijn op verre bestemmingen, moet jij misschien gewoon doorbikkelen voordat de volgende vakantie aanbreekt, of je bent is dit jaar vakantie aan het vieren chez-toi want je gaat nergens heen of je bent vrijgezel en je weet niet zo goed wat je in je eentje wilt doen met je vakantie.

Voor deze thuisblijvers, lijkt het mij heerlijk om met een groep fijne mensen een sessie te houden waarbij wij samen genieten van meditatie, rust en speelse oefeningen in communicatie en zelfontwikkeling. Na afloop kunnen mensen aanhaken om samen kofife te drinken of te lunchen bij Roberto’s in de Theresiastraat (op eigen kosten).

Kosten:

€20 pp 

Locatie:

Bij mooi weer buiten in het park Vlaskamp in Den Haag

Bij regen binnen in de studio (Bezuidenhout)

Trainer

Deze MBSR-training zal begeleid worden door Gaula Shehadeh. Gaula heeft de hoogste graad in mindfulness certificering (categorie 1) en is een VMBN-geregistreerde trainer en heeft tevens vele jaren van intensieve meditatie en retraite ervaring vanuit haar Boeddhistische achtergrond. Zij wordt vaak omschreven als down-to-earth, wijs, mild met een vleugje humor.  Kijk ook verderop op de website naar wat voorgaande klanten hebben gezegd of klik op de Google reviews.

Tickets

  • Genieten voor Thuisblijvers

    €20.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page