top of page

Tue, 10 Jan

|

Den Haag

Dinsdagavond Meditatie Avond

Om je mindfulness beoefening te ondersteunen en jezelf te verzekeren dat je minimaal 1 x per week de aandacht naar binnen keert en de tijd neemt voor jezelf, geef ik deze wekelijkse meditatie avond. Je kunt een abonnement voor een maand of 2 maanden afsluiten of gewoon een keertje meedoen.

Registration is closed
See other events
Dinsdagavond Meditatie Avond
Dinsdagavond Meditatie Avond

Time & Location

10 Jan 2023, 19:30 – 21:15

Den Haag, Rooseboomstraat 47, 2593 PB Den Haag, Nederland

About the event

Je hebt een Mindfulness MBSR-training gevolgd of elders in aanraking gekomen met meditatie. Je wilt graag vasthouden wat je geleerd hebt. Je hebt ervaren wat meditatie je kan brengen aan focus, rust, acceptatie, inzicht, kalmte. Je probeert van meditatie een gewoonte te maken maar het lukt niet zo goed als je in je eentje moet oefenen. De discipline ontbreekt, er is geen geschikte plek in huis waar je rustig kunt zitten, of er is altijd iets anders wat prioriteit krijgt. De dagen en weken denderen intussen voort en de aandacht voor jezelf is steeds verder te zoeken. Spanning stapelt op in je lijf en geest.  

Speciaal voor jou, heb ik deze meditatie avond in het leven geroepen. Door elke week deze meditatie avond op je agenda te hebben staan, verzeker je jezelf dat je in ieder geval één keer per week de tijd gaat nemen om stil te staan en de aandacht naar binnen te keren. Een kleine beurt voor je emotionele en psychologische welzijn. Je creëert een eiland van rust in je hectische week. Een avondje samen mediteren, bij de adem zijn en tot rust komen. 

Door samen te oefenen in een groep is de kracht van de meditatie het allergrootst. Het mooiste is als je de sessie live kunt bijwonen. Mocht het echter niet lukken door welke reden of omstandigheid dan ook, dan kun je ook online de training volgen. Ik wil het zo toegankelijk mogelijk maken zodat je zo onverhinderd mogelijk dit kunt blijven volgen, ongeacht hoe je week verloopt. 

Er staan op dit moment alleen data voor januari t/m maart gepland. Het idee dat dit cyclus doorgaat in de maanden die erop volgen, altijd op de dinsdagavond.

Locatie:

Rooseboomstraat 47, Den Haag

Dag en tijdstip:

Elke dinsdagavond

Van 19.30-21.15 uur

Tarieven:

1 maand (4 sessies): €65 (per sessie €16,50)

2 maanden (8 sessies): €120 (per sessie €15)

Daarnaast is het mogelijk om een losse sessie mee te doen voor €20

Trainer

Deze MBSR-training zal begeleid worden door Gaula Shehadeh. Gaula heeft de hoogste graad in mindfulness certificering (categorie 1) en is een VMBN-geregistreerde trainer en heeft tevens vele jaren van intensieve meditatie en retraite ervaring vanuit haar Boeddhistische achtergrond. Zij wordt vaak omschreven als down-to-earth, wijs, mild met een vleugje humor.

Tickets

 • Een meditatie avond: 1 sessie

  €20.00
  Sale ended
 • Abonnement 1 maand (4 sessies)

  €65.00
  Sale ended
 • Abonnement 2 maand (8 sessies)

  €120.00
  Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page