Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/thedrinks/secure/dbinclude.php on line 10
not another network | kennis, inspiratie en energie in Amsterdam

NIEUWS

22-09-15

Looking for VC? – The Dutch funding ecosystem mapped

This is what I indeed was looking for: who is who in funding. Great reading.Many startups want to meet investors, but they just don’t know where Lees meer...

10-06-15

3 retail lessen van Bilder & Declerq

Bilder & De Clercq lanceerde twee jaar geleden een supermarktconcept waarbij klanten kunnen kiezen uit kant-en-klaarrecepten, die wekelijks worden Lees meer...

01-03-15

Work Rules!

We spend more time working than doing anything else in life. It's not right that the experience of work should be so demotivating and dehumanizing, sa Lees meer...

AGENDA

The Drinks & The Dinner

THE DRINKS

'Het kleine achter de grote verhalen' wordt verteld ofwel de Story telling is een vast onderdeel van 'The Drinks'. Een verhaal 'worth telling'. Dit kan een visie zijn op de markt of zelfs de wereld. Het kan gaan over het ontstaan van een uniek business concept. Over de route naar de markt en alle hick-ups en uitdagingen die daarbij hoorden.

The Drinks is vooral een gezellige borrel met leuke, authentieke ondernemende mensen. Een ontspannen gelegenheid om informeel te netwerken, contacten te onderhouden en 'en passant' kennis en ervaring te delen. Storytelling is dus bedoeld om te inspireren en lessons learned te delen. De ervaring leert dat het verhaal veel stof biedt voor die borrelgesprekken nadien.

THE DINNER 

The Dinner is net als The Drinks bedoeld om 'een verhaal te vertellen'. En dan nog informeler, nog interactiever. De Storyteller is een ondernemer met zijn product of dienst of iemand die iets heel bijzonders heeft te vertellen.
Het verschil is dat we het verhaal horen 'aan de 'keukentafel' gezeten. Op deze manier is er meer tijd om met elkaar van gedachten te wisselen. 'Op de keukentafel' staat eten zoals je vroeger thuis 'mee-at': simpel, lekker, goed. En dus wat de pot schaft en uiteraard houden we rekening met veggies.


Het kan overigens ook zijn dat we - op verzoek- een The Dinner organiseren als een IDEA ACCELERATOR. Omdat het eigenlijk de ultieme informele proeftuin is voor het idee van een ondernemer. De andere tafelgasten zijn professionals die zullen sparren met de ondernemer over het concept en de 'go to market-route' . De achtergronden van de professionals zijn voor het idee relevant, maar wel een combinatie uit verwachte en onverwachte hoek!Directe feedback, suggesties voor aanscherping, bundeling van krachten of geheel nieuwe initiatieven. Alles kan ontstaan tijdens The Dinner. De andere gasten delen in de passie van de ondernemer en mogen als het ware een kijkje nemen in de 'wieg'.  De bijzondere en diverse groepssamenstelling zorgt voor een soort levensechte Wikipedia. Bovenal is het gezellig!

Hoe dan ook voor beide geldt: de unieke locaties zorgen voor de goede vibes en een informele sfeer.

Ben je enthousiast over wat je leest en wat je op de agenda hebt zien staan, dan wil je natuurlijk graag op de hoogte wporden gehouden van onze events, Meld je dan gewoon aan voor onze mailings!